Workshops “Mijn Inzicht”

“De workshops Mijn Inzicht zijn werkvormen die stimuleren, ondersteunen en inspireren om na te denken over je eigen ontwikkeling”.

In de workshops van Mijn Inzicht worden deelnemers aangezet om na te denken over hoe zij eigenaarschap kunnen nemen voor hun eigen loopbaan, wat ze belangrijk vinden, wat hun kwaliteiten, drijfveren en ambities zijn, etc. Daarnaast helpt de workshop om een eerste, globaal beeld te vormen van hoe de deelnemer zich in de toekomst zou kunnen ontwikkelen. Daardoor zijn deelnemers beter gefaciliteerd om met bijvoorbeeld hun leidinggevende in gesprek te gaan en samen wensen en ambities van de medewerker verder te onderzoeken en tot concrete afspraken te komen om de duurzame inzetbaarheid van de medewerker te vergroten. Deze afspraken kunnen dan weer worden meegenomen in persoonlijke ontwikkelplannen.

Drie verschillende workshops

Persoonlijke groei is relevant en noodzakelijk in deze veranderende tijden voor elke medewerker. Als organisatie zoek je naar de beste manier om medewerkers na te laten denken over hoe zij zelf eigenaarschap kunnen nemen over hun eigen loopbaan. Met de workshops Mijn Inzicht realiseer je een mooie effectieve start voor deze persoonlijke groei.

Quotes voortkomend uit de workshops Mijn Inzicht

   • “Je bent regisseur van je eigen loopbaan”
   • “Focus op ontwikkelpunten loslaten, eerst gaan ervaren    wat ik wil!”
   • “Passief omzetten in daadkracht”
   • “Ik ga mijn talenten gebruiken daar waar ze welkom zijn  en gewaardeerd worden”
   • “Ik ga niet meer denken, zeg niet meer misschien, ik ga  doen!”

Wat onze klanten zeggen

Ik vond het een zeer goede workshop, kort en krachtig! Het was mooi wat er allemaal gebeurde.

John Doe, Neverseen

Mooi om verhalen van collega’s te horen. Iedereen worstelt op zijn eigen manier met eigen “problemen”. Fijn dat het zo’n kleine groepjes zijn, belangrijk om je veilig te voelen. Kortom een van de weinige workshops waar ik echt iets aan heb gehad en met plezier op terugkijk.

Maria van der Hoeve, MassID

Niet meer denken..ik wil het niet, ik kan het niet, ik durf het niet…IK KAN HET WEL. Zeer nuttige workshop!

Jan Barendregt, Hema