Business Coach

Ken je als ondernemer, MKB-er het gevoel dat je ooit begonnen bent met je bedrijf en door de successen die zijn geweest ben je nu een volwaardig bedrijf met personeel in dienst…Beseffend dat de dynamiek verandert, het bedrijf groeit, processen opnieuw bekeken moeten worden, en natuurlijk de resultaten willen we ook nog laten groeien. Dit vergt iets van iedereen binnen een organisatie. De start en de werkwijze zoals deze ooit gemaakt is is mogelijk niet meer voldoende. Er worden management vaardigheden gevraagd, persoonlijke aandacht richting de medewerkers, maar ook het herijken van zaken zoals het verbeteren van efficiency, organisatie doelstellingen, en ga zo maar door…

Inzicht in je medewerkers, je collega’s, je klanten, je management, je teams, inzicht in je organisatie, inzicht in jezelf gekeken naar de rol die je nu hebt, en ga zo maar door. Deze inzichten bepalen het succes van een organisatie en zijn van essentieel belang voor een verdere groei binnen een bedrijf.

Hoe kun je anders als bedrijf succesvol zijn als bovenstaande inzichten niet aanwezig zijn?

In bovenstaande vraagstukken kan ik als business coach een rol spelen waarbij vertrouwen, veiligheid & verbinding mijn waarden zijn om tot bovenstaande resultaten te komen.

Business Coach & Personal Coach & Paarden Coach

Persoonlijke groei is relevant en noodzakelijk in deze veranderende tijden voor elke medewerker. Als organisatie zoek je naar de beste manier om medewerkers na te laten denken over hoe zij zelf eigenaarschap kunnen nemen over hun eigen loopbaan.

Quotes

   • Alles wat je aandacht geeft groeit
   • Add a little confetti to each day
   • Succes bereik je door te doen waar je goed in bent, niet door je slechte kanten te verbeteren.
   • Volg het pad van jouw dromen, niet de snelweg van andermans verwachtingen.
   • Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt.

 

Wat onze klanten zeggen

Ik vond het een zeer goede workshop, kort en krachtig! Het was mooi wat er allemaal gebeurde.

John Doe, Neverseen

Mooi om verhalen van collega’s te horen. Iedereen worstelt op zijn eigen manier met eigen “problemen”. Fijn dat het zo’n kleine groepjes zijn, belangrijk om je veilig te voelen. Kortom een van de weinige workshops waar ik echt iets aan heb gehad en met plezier op terugkijk.

Maria van der Hoeve, MassID

Niet meer denken..ik wil het niet, ik kan het niet, ik durf het niet…IK KAN HET WEL. Zeer nuttige workshop!

Jan Barendregt, Hema