Michelle Paumen

Michelle Paumen
Michelle PaumenTrainer, adviseur, coach
Michelle Paumen, PaumenInzicht

Wie ben ik?

april 2018: “En nu…”

…terugkijkend op de afgelopen twee jaar kan ik met trots zeggen dat ik geen moment spijt heb gehad van mijn keuze om voor mijzelf te beginnen. Mooie opdrachten ben ik mee bezig of heb ik reeds afgerond. Opdrachten bij Achmea waarbij ik 1 op 1 coaching maar ook team ontwikkel trajecten mag verzorgen. EJP een mooie club met fiscalisten en accountants waar ik sinds 1,5 jaar als business coach/linking pin tussen directie, management en medewerkers fungeer. Wisselend van 1 op 1 gesprekken, coaching tot het begeleiden van procesverbeteringen. Daarnaast de samenwerking met Business Meets Sports die ook mooie opdrachten brengt in een club met enthousiaste mensen. Verschoor en Oudshoorn en zo ook mijn eigen workshops die hun weg vinden. Ik ben blij en trots en ik ga dan ook door als zelfstandige!

april 2016: “Enige tijd geleden…”

…en dan ineens is de kogel door de kerk, kies ik voor mijzelf en durf ik stappen te zetten.….na 12,5 mooie en leerzame jaren bij Interpolis en vervolgens Achmea ga ik de uitdaging aan: Ik ga voor mezelf beginnen!

Zo dit is er uit!  Stoer, dapper, trots, ruimte en creativiteit zijn gevoelens die door me heen gaan, maar ook spannend, waar begin ik aan, wat staat mij te wachten en mijn zekerheid…? Want wat nu als ik straks zonder opdrachten zit? Is dat het einde van de wereld? Ja dacht ik eerst en nee denk ik nu!

Het begon bij het voeren van moedige gesprekken. Gesprekken met mijn partner, familie, vrienden, mijn leidinggevende, P&O en collega’s met wie ik mijn ideeën over mijn toekomst ging delen. Gesprekken waarin ik mij kwetsbaar opstelde en besprak wat ik niet meer wil doen (omdat het mij geen energie meer geeft), maar vooral wat ik wel wil (waar mijn hart sneller van gaat kloppen). Gesprekken die op zichzelf al energie geven, doordat ik uitsprak wat voor mij belangrijk is.

En wat ik ècht heb ervaren is dat er deuren open gaan – en mensen vooral met je méédenken – op het moment dat je die moedige gesprekken voert. Zo kreeg ik de kans om tot aan mijn vertrek bij Achmea ervaring op te doen op het gebied van training, coaching en advies.

Het gebied waarin ik nu als zelfstandige werkzaam ben

“Heden….”
…en dan “ineens” heb je je eigen bedrijf Paumeninzicht, sta je ontzettend in je kracht en voel je dit gaat helemaal goed komen. Onzekerheden die normaal gestuurd werden door ratio maken nu plaats voor vertrouwen. Vertrouwen op je gevoel en intuïtie en dat voelt goed!

Ik heb de regie weer in handen. Draai zelf aan de knoppen en ik leid mijn eigen leven. Kortom ik ben blij dat ik tot het INZICHT gekomen ben dit te gaan doen, het brengt mij veel geluk en een goede blik op de toekomst.Het is mijn ambitie om anderen in beweging te krijgen het inzicht te vinden wat ze eigenlijk echt willen en waarom. Zodat een ieder kan gaan doen waar hij of zij gelukkig en succesvol van wordt en weet waar hij of zij voor staat. Verbinden en vertrouwen zijn voor mij de waarden die essentieel zijn in mijn trajecten. Ook van mij uit mag je deze twee waarden altijd verwachten.

Mijn naam is Michelle Paumen. Getrouwd met Joep en ik ben moeder van 3 kinderen, Max, Jules en Noortje.

Bekijk hier mijn portfolio.

Lees meer over opdrachten die ik voor diverse bedrijven en organisaties heb gedaan
en kom erachter wat voor u kan betekenen.